Λίγα λόγια για τη χρήση του Maths Finder ...
Προτεινόμενη Ανάλυση Οθόνης : 1280 x 960 pixels


Το Maths Finder είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πληροφόρησης, την οποία παρέχουμε χωρίς περιορισμό στη διάθεση αναζήτησης κάθε χρήστη. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι αποτελεί προϊόν προσωπικής εργασίας, με σκοπό να βοηθήσουμε τον αναζητητή να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που χρειάζεται σχετικά με το χώρο των μαθηματικών. Ένα χώρο τον οποίο υπηρετούμε εδώ και χρόνια και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως ένα αρκετά μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας εμπλέκεται με διάφορους τρόπους με αυτόν.

Μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί, γονείς, σπουδαστές, φοιτητές, ερευνητές, υποψήφιοι εξετάσεων και διαγωνισμών αλλά και απλοί άνθρωποι που αγαπούν τα μαθηματικά και θέλουν να μαθαίνουν σχετικά με αυτά, είναι κάποιες κατηγορίες χρηστών του διαδικτύου που πιστεύουμε ότι θα βρούν στο site του Maths Finder τη μηχανή που θα ψάχνει γι αυτούς.

Οι κύριοι πληροφοριοδότες μας είναι οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης του παγκόσμιου ιστού .Από αυτές τις μηχανές αναζήτησης έχουμε δημιουργήσει τη βάση δεδομένων και το θεματικό μας κατάλογο συνδέσμων, με τη διαφορά ότι έχουμε εξειδικεύσει τις πληροφορίες και τις έχουμε επεξεργαστεί και κατηγοριοποιήσει, ώστε να αφορούν κάθε φορά το συγκεκριμένο αντικείμενο αναζήτησης. Ο χρήστης του maths finder θα βρίσκει εύκολα και γρήγορα τις συγκεκριμένες πληροφορίες που αναζητά για τα μαθηματικά, χωρίς να χρειάζεται να χάνεται σε ένα λαβύρινθο συγκεχυμένων πληροφοριών που απλά συσχετίζονται με τη λέξη που πληκτρολόγησε. Η αναζήτηση του maths finder δεν στηρίζεται μόνο στη λέξη αλλά και στο περιεχόμενο του αντικειμένου αναζήτησης. Κερδίζει λοιπόν χρόνο και κόπο ο επισκέπτης του www.mathsfinder.gr

Στη μηχανή προσαρμοσμένης αναζήτησης του mathsfinder.gr έχουμε τη δυνατότητα safesearch ενεργοποιημένη για ασφαλή πρόσβαση σε μη ελεγμένους, από εμάς, δικτυακούς τόπους. Έτσι, η χρήση του Maths Finder ακόμα και από τους πιο μικρούς φίλους των μαθηματικών είναι απολύτως ασφαλής.

Για κάθε αναζήτηση φυσικά δεν ανοίγει νέο παράθυρο αλλά δημιουργούνται διαδοχικά παράθυρα. Έτσι ο χρήστης δεν θα χάνεται στα παράθυρα. Θα πρέπει όμως για να επιστρέφουμε στο maths finder να πατάμε μετά από κάθε νέο παράθυρο το βελάκι της επιστροφής των windows.

Ξεκινήστε λοιπόν την αναζήτηση απο το"Θεματικό Κατάλογο ..."(Στο πάνω δεξιά μέρος κάθε σελίδας) .Για αναζήτηση λέξης ή φράσης, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο "προσαρμοσμένης αναζήτησης" στο κέντρο.

Ευχόμαστε, η πρώτη Ελληνική μηχανή αναζήτησης στα μαθηματικά να αποδειχθεί για τον επισκέπτη της, ευχάριστη, διασκεδαστική, μα πάνω απ' όλα χρήσιμη!

Αν επιθυμείτε να τοποθετήσετε ένα link banner του mathsfinder.gr στον ιστοτόπο σας χωρίς να επιβαρύνετε τον server σας, επισκεφτείτε τη σελίδα μας Banners

All Rights Reserved. Copyright © www.mathsfinder.gr