Πολιτική Απορρήτου του mathsfinder.gr

 

Θεωρούμε ότι το απόρρητο είναι πολύ σημαντικό για τους επισκέπτες μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά τα παρακάτω στοιχεία τα οποία αφορούν την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου μας www.mathsfinder.gr


Τελευταία τροποποίηση: 24 Δεκεμβρίου 2009

Τα προσωπικά δεδομένα επισκεπτών του mathsfinder.gr τα οποία έχουν δοθεί στις φόρμες μας προκειμένου να καταχωρηθεί η ιστοσελίδα τους στην πρώτη Ελληνική μηχανή αναζήτησης στα μαθηματικά, διατηρούνται απόρρητα για τον οποιονδήποτε τρίτο προς εμάς.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες διαφήμισης για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό. Οι διαφημιζόμενοι μέσω του συγκεκριμένου website έχουν καταχωρήσει στις φόρμες μας προσωπικά τους δεδομένα(Το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμός τηλεφώνου κ.λ.π.). Διαβεβαιώνουμε ρητά ότι δεν είναι αυτά τα δεδομένα διαθέσιμα και προσβάσιμα με κανένα τρόπο προς τρίτους.


Εάν έχετε απορίες ή υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου του www.mathsfinder.gr, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αυτόν τον ιστότοπο.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!


All Rights Reserved. Copyright © www.mathsfinder.gr