Διαφήμιση στο mathsfinder.gr

 

Σας καλοσορίζουμε στο τμήμα προβολής και διαφήμισης του www.mathsfinder.grΗ βασική αρχή μας για τις διαφημίσεις

"Οι διαφημίσεις πρέπει να είναι νόμιμες, ευπρεπείς, έντιμες και να λένε την αλήθεια , να δημιουργούνται με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και να είναι σύμφωνες με τις αρχές του θεμιτού ανταγωνισμού , όπως είναι γενικά παραδεκτός στο εμπόριο".

Αν γράψετε σε μια οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης κάποια από τις λέξεις "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" , ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ" , ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" , "ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ" ή και οποιαδήποτε άλλη λέξη ή φράση που σχετίζεται με τα μαθηματικά, θα δείτε να σας εμφανίζει στην πρώτη σελίδα αναζήτησης σε μια από τις πρώτες θέσεις συνδέσμων το Maths Finder. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη Ελληνική μηχανή αναζήτησης στα μαθηματικά κατέχει πρωτεύουσα θέση ανάμεσα στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης στον παγκόσμιο ιστό.

Αν έχετε οποιαδήποτε επιχείρηση ή ιστοσελίδα που σχετίζεται άμεσα είτε έμμεσα με τα μαθηματικά, όπως ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ κ.λ.π. μπορείτε τώρα να την προβάλετε μέσα από τις σελίδες του mathsfinder.gr , εύκολα, γρήγορα , οικονομικά και αξιόπιστα.

Δείτε παρακάτω τις δυνατότητες προβολής μέσω του mathsfinder.gr και επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει.

Διαφήμιση με Banners
Από τους κλασικούς τρόπους για να τρέξει μια διαφήμιση στο ίντερνετ. Στην ουσία βοηθάει την εταιρεία που το χρησιμοποιεί να κάνει αναγνωρίσιμο το όνομα της. Το banner που θα δημιουργηθεί θα οδηγεί στην προσωπική σας σελίδα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο της επιχείρησής σας ή να κατασκευάσουμε εμείς κάποιο της αρεσκείας σας. Η διαφήμισή σας θα περιλαμβάνεται σε αντίστοιχες σελίδες του site σχετικά με το περιεχόμενο της διαφήμισης(Για παράδειγμα τα βιβλιοπωλεία σε σελίδες αναζήτησης βιβλίων κ.λ.π.), σε εμφανή θέση για την μέγιστη δυνατή απόδοση.(Περισσότερα...)


Διαφήμιση με text links
Αυτή η διαφήμιση έχει την ίδια λειτουργία στο ίντερνετ με το banner. Η διαφορά είναι ότι αντί για κάποιο γραφικό, έχει ένα μικρό κείμενο - περιγραφή και link για την ιστοσελίδα που επιθυμείτε. Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να τρέξετε τη διαφήμιση σας σε καταλόγους, θεματικά website και στα προγράμματα διαφήμισης των μηχανών αναζήτησης.(Περισσότερα...)


Χορηγία - Έμμεση διαφήμιση
Ένας έμμεσος τρόπος διαφήμισης αλλά πολύ σημαντικός για την εικόνα της εταιρίας σας είναι το να στηρίζετε οικονομικά κάποιο website που είναι δημοφιλές, όπως το mathsfinder.gr, ώστε να σας αναφέρουμε σαν χορηγό στις κεντρικές μας ιστοσελίδες.

Ανταποδοτικά Banners
Δεχόμαστε ανταποδοτικά banners, ανταλλάσοντας δηλαδή δικά μας banners με ανάλογου μεγέθους και περιεχομένου banners άλλων websites ή εταιρειών. Αφού διαλέξετε ένα οποιοδήποτε Banner του Maths Finder από τη στήλη Banners (Αντιγράφοντας και επικολώντας τον αντίστοιχο κώδικα που παραθέτουμε) μας στέλνετε ένα δικό σας banner αντίστοιχου εμβαδού(όχι κατ' ανάγκη αντίστοιχων διαστάσεων)με ή χωρίς κώδικα και τις κατηγορίες αποτελεσμάτων στις οποίες επιθυμείτε να εμφανίζεται. Για να υπάρχει αισθητικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθήστε την αντιστοιχία μεγεθών των ανταποδοτικών banners που σας παραθέτουμε στον παρακάτω πίνακα:

Banners Maths Finder
Τετρ. Pixels
Αντίστοιχα δικά σας Banners
250 x 50
12500
180 x 70 ή 160 x 78
238 x 48
11424
180 x 64 ή 160 x 72
200 x 40
8000
180 x 45 ή 160 x 50
160 x 32
5120
180 x 29 ή 160 x 32

* Διευκρινίζεται ότι τα ανταποδοτικά Banners τοποθετούνται μόνο στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης του Maths Finder.

Διαδικτυακές συνεργασίες
Αν διαθέτετε website με μαθηματικό περιεχόμενο και γράφοντας τη λέξη "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ'' στη μηχανή αναζήτησης του Google(ή Yahoo ή Bing) εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, τότε, αν φυσικά κι εσείς το επιθυμείτε, μπορείτε να καταχωρηθείτε με ένα banner σας στους διαδικτυακούς συνεργάτες του Maths Finder στην κεντρική μας σελίδα. Αρκεί να τοποθετήσετε κι εσείς ένα από τα banners μας(Βλέπε Banners) στην κεντρική σας σελίδα και να μας ενημερώσετε γι' αυτό. Οι διαστάσεις του banner σας που θα μας το αποστείλλετε και θα τοποθετήσουμε στην αρχική μας σελίδα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το μέγεθος 200 x 40 pixels.

Γιατί να διαφημιστείτε στο mathsfinder.gr ;

  Γιατί εκεί θα σας βρουν εύκολα και γρήγορα άνθρωποι που ψάχνουν ειδικά για εσάς. Οι επισκέπτες του mathsfinder . gr αναζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες που σχετίζονται άμεσα με το προϊόν του διαφημιζόμενου, αρκεί αυτό να σχετίζεται με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα ο χρήστης του διαδικτύου που αναζητά πληροφορίες για φροντιστήρια Μαθηματικών θα σας εντοπίσει(αν έχετε φροντιστήριο μαθηματικών) στην κατηγορία του θεματικού μας καταλόγου «Φροντιστήρια Μαθηματικών».Η διαφημιστική σας παρουσία θα είναι εμφανώς προβεβλημένη σε εξέχουσα θέση στη σελίδα αποτελεσμάτων της αντίστοιχης κατηγορίας.

  Γιατί το mathsfinder . gr είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική μηχανή αναζήτησης εξειδικευμένη για τα μαθηματικά.

  Γιατί το mathsfinder . gr περιέχεται στις πρώτες θέσεις των μεγάλων διάσημων μηχανών αναζήτησης ( Google , Yahoo , Bing κ.λ.π.). Διαπιστώστε το άμεσα γράφοντας σε οποιαδήποτε από αυτές τις μηχανές μια λέξη σχετική με τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

  Γιατί η υψηλή επισκεψιμότητα του mathsfinder . gr εγγυάται με τον καλύτερο τρόπο την απόδοση του διαφημιστικού σας μηνύματος.(Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν το mathsfinder . gr τους πρώτους κιόλας 20 μήνες λειτουργίας του. Περισσότεροι από 323.000 άνθρωποι αναζήτησαν πληροφορίες για τα μαθηματικά μέσα από το Maths Finder τo έτος 2010. Η αύξηση της επισκεψιμότητας το 2010 στην πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης στα μαθηματικά, σε σχέση με το 2009 ήταν 72,66%) ...(Στατιστικά)

  Γιατί σχεδόν όλες οι σημαντικές Ελληνικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με τα μαθηματικά περιέχουν σύνδεσμο ή link banner του mathsfinder . gr .

  Γιατί το κόστος διαφήμισης στην πρώτη Ελληνική μηχανή αναζήτησης στα Μαθηματικά είναι το πλέον οικονομικό. Η πρόταση μας είναι ευέλικτη και προσαρμόσιμη σε κάθε διαφημιστική σας ανάγκη.(Περισσότερα...)

Επισκευθείτε τη στήλη μας Λεπτομέρειες διαφήμισης για ακόμα περισσότερες πληροφορίες ...

Για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά και για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@mathsfinder.gr
All Rights Reserved. Copyright © www.mathsfinder.gr